Profil Group · Kralja Petra 45
O NAMA

Lokalni konsultanti na lokalnom tržištu

PROFIL GROUP je konsultantska firma iz Beograda, koja je deo međunarodne grupe preduzeća povezanih franšizom PROFIL.

Firma PROFIL počela je da radi davne 1988 godine i bila je prva konsultantska kuća koja je na tržištu Jugoslavije nudila celokupne HR usluge.

Danas uz Srbiju grupa naših preduzeća pokriva tržišta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Albanije, a i šire. Naime naši konsultanti uspešno završavaju projekte ne samo u Adriatik regiji, nego i u Evropskoj zajednici i Rusiji.

Za naše klijente iz čitavog sveta u Srbiji radi 6 visoko osposobljenih konsultanata. Svoj posao obavljaju po najvišim međunarodnim standardima, koje su između ostalog i sami stvarali tokom 30 godina postojanja grupe PROFIL.

01

Vrhunski rezultati

Rezultati našeg rada su egzaktna stopa rasta prodaje, prihoda ili profita, kao i povećana posvećenost, retencija i zadovoljstvo zaposlenih.

02

Razvoj kompanije

Uz naše usluge savetovanja rukovodstva, kao i obezbeđivanje sposobnog kadra, uspeh i razvoj kompanije je gotovo zagarantovan.

03

Lični uspeh

Usluge karijernog savetovanja, kao i lični i poslovni profesionalni treninzi koje nudimo su korak do uspešne karijere kojoj težite.

Naš Tim

Naš tim čine vrhunski stručnjaci, koji se oprobanom metodom
bave traženjem i selekcijom kadrova.

Bojana Đurić je psiholog, kouč i psihoterapeut, sa petnaestogodišnjim iskustvom rada u konsultantskim aktivnostima u privatnom sektoru u regionu i šire (Istočna Evropa). Njena polja ekspertize su analiza razvojnog potencijala i psihodinamika razvoja profesionalne ličnosti i motivacione strukture u praksi. Na Filozofskom fakultetu u Beogradu završila je osnovne i master studije, da bi 2017. godine odbranila doktorat iz Primenjene psihologije Univerziteta u Ljubljani. Sertfikovan je koučer i psihološki savetnik. Orijentisana je na selekciju i primenu najkorisnijih tradicionalnih i inovativnih dostignuća iz psihologije i menadžmenta u praksi. Ima bogato iskustvo u svim savremenim metodama procene, i prilagođavanju, standardizaciji i primeni brojnih instrumenata, kao i u razvoju i primeni novih trening i koučing metoda, prilagođenih individualnim i timskim potrebama klijenata.

Bojana Đurić
SC.D.

Direktor projekata
Tel: (00 381) 65 870 59 87
E-mail: bojana.djuric@profil-group.rs

Zoran ima više od 30 godina međunarodnog iskustva na području prodaje, marketinga, finansija, medija, automobilizma i upravljanja preduzećima. Završio je Master studije menadžmenta na Fakultetu u Ljubljani. Ljudskim resursima bavi se od 2001 godine i suvlasnik je grupacije Profil u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Kao direktor rukovodi Profil u Srbiji od 2005 godine a projekte iz oblasti HR-a završava po čitavoj regiji. Zoran je član Upravnog odbora Slovenačkog poslovnog kluba u Beogradu.  Takođe poseduje licencu za člana Nadzornog saveta večih preduzeća, dodeljenu od strane Udruženja nadzornika Republike Slovenije.

Zoran Lazukić
M.Sc./Partner

Da li ste vi naš novi saradnik?

ZAŠTO IZABRATI PROFILOVE KONSULTANTE?

U Profilu mi razumemo koliko je važno da su svi faktori i problemi uzeti u obzir kada je kompanija u restruktuiranju, zajedno sa kompleksnošću koja je vezana za aktivnosti upravljanja promenama, upravljanja menadžerskim timom i menadžerskom strukturom ili kad se razmišlja o novim karijernim mogućnostima. Šta je to što možemo da Vam ponudimo?